Kedves Barátaink!

Eszünkbe jutott, hogy az ünnepek és az év végi lassítás közeledtével talán örülnétek, ha hírt adnánk magunkról ill. az elérhető borokról, íme hát:
Mi köszönjük, jól vagyunk, ki covidon innen, ki túl. A 2020-as borok kierjedtek, a pincében érnek legkorábban húsvétig. Akkor jön majd az új Könnyűvér és lesz egy meglepetésünk fehérben is.

Most viszont fajsúlyosabb tételek vannak a „kínálatban”. Idézőjelben azért, mert mindössze két borunk van jelenleg:

Narancsoskert 2019

Egy szűretlen, héjon erjesztett különleges és határfeszegető bor finomseprővel és minimális kénnel palackozva. „Haladó” borisszáknak, kraft sör rajongóknak és kreatív szakácskodóknak ajánljuk, akik szeretnek főzni a borhoz. Minden esetben ajánlott dekantálni, bevállalósok akár napokon keresztül is tehetik, izgalmas élmény, erről kezeskedünk. 🙂
Ára: 3000 Ft/palack

3Kert 2019

Pincénk csúcsbora, csak a jó évjáratokban készül, 2019 ilyen volt. Három öregtőkés szőlőskert, négy Kárpát-medencei szőlőfajta: kékfrankos, néró, kadarka és csóka, 1 év hordós érlelés, derítés és szűrés nélküli palackozás. Természetes, egyedi és hosszan érlelhető bor, mi szeretjük nagyon, reméljük Ti is fogjátok!
Ára: 4000 Ft/palack

Karácsony előtt még lesz egy kiszállítós napunk 21-én hétfőn, amikor 10.000 Ft feletti rendelés esetén díjmentesen elvisszük hozzátok a borainkat a Velencei-tó körül ill. Székesfehérvártól a 7-es mentén Budapestig.
Köszönjük, ha a mi boraink közül is választasz, akár ajándékba, akár az ünnepi asztalra.

Szeretetben gazdag, boldog karácsonyt és ha nem jelentkeznénk addig, boldog új esztendőt is kívánunk!

Zoli és Ádám
ApróKertek