Leírás
„Világot kell csinálni, erre tanít Csontváry”– Lackfi János
„Tudjuk” milyen a rozé. Szórakoztatóan könnyed, felejthető, éretlen savú, halványrózsaszín, tuttifrutti aromájú.
Na ez nem olyan.
A válogatott és érett kékfrankost egy éjszakán át áztattuk, spontán erjesztettük és 3 hónapig sokadtöltésű 225 literes hordóban seprőn érleltük. Elhagytuk a derítést, a szűrést, a szivattyúzást, palackozás előtt pedig felkevertük és a világ legegyszerűbb módszerével – gravitáció és gumicső – palackba töltöttük. A megszokottnál sötétebb, opálos, intenzív
pirosbogyós aromatikájú természetes bor, amit jó szívvel ajánlunk bármilyen paprikás vagy paradicsomos étel mellé, de még jobb szívvel főszereplőnek, bármilyen örömteli tevékenységgel kiegészítve.